In de keuken van Floris

Concept

Een uniek restaurant voor mensen die er voor openstaan zich te laten verrassen en weinig eetbeperkingen hebben. Wij voeren geen menu of wijnkaart en zijn niet geschikt voor de grote, snelle en lastige eter.

Na ontvangst op een vast tijdstip,  Champagne  aperitief en amuse geniet je in een losse en dynamische sfeer van -10- verfijnde en uitgesproken gerechten. De bereidingen gebeuren in de volledig open keuken te midden van de gasten, toegelicht aan tafel door Chef's en Sommelier. 

De gerechten worden passend begeleid door Champagne (ook als BOB verkrijgbaar) van kleinschalige en natuurlijke producenten of enerverend en huisgemaakt alcoholvrij sappen arrangement. Onze Champagnes zijn exclusief d.m.v. eigen import en eventueel verkrijgbaar via:  Uit de kelder van Floris

Circulair, zero "waste", bio, lokaal, van kop tot staart en van scale to tail is hier meer dan ooit de standaard. Wij nemen onze verantwoording en creëren hier dagelijks bewust- wording voor de grootste uitdaging van onze generatie de klimaat adaptatie.

Eet jij geen vlees, of wil je volledig vegetarisch bij ons dineren dan ben je meer dan welkom. Met andere voorkeuren kunnen wij geen rekening houden. Bij vroegtijdig overleg is anticiperen op serieuze allergieën, of geloof's gebruiken mogelijk, sporenvrij kunnen wij niet garanderen.

"Structuur is van groot belang in mijn gerechten, voelen met de mond gaat nog een stap verder dan proeven op zich. Koken is meer dan kunst, ieder gerecht dat mijn keuken verlaat bevat eetmotie. Stel je open om dit op jouw eigen manier te kunnen ervaren!" zie:  Visie  voor meer informatie

 

 

Transparantie is onze kracht, ons vaste - 10 - gangen menu kost € 94,-  
Op door de weekse dagen ontvang je een aanzienlijke korting,
en is ons -10- gangen menu dus beter behapbaar.

-10-  gangen menu:  
 Woensdagen* € 79,- p.p. (15€ korting)
Donderdagen€ 84,- p.p. (10€ korting)
Vrijdagen* € 89,- p.p. (5€ korting)
Zaterdagen* € 94,- p.p.
Vegetarisch dagelijks
* € 84,- p.p.
                                       * Met uitzondering van special events
                                         

Champagne:
Proef-glas Champagne € 8,50
Glas Champagne € 14,-
-3- delig Champagne aperitief € 15,95
-6- delig Champagne arr. incl. -3- delig Champagne aperitief € 66,-
-6- delig BOB Champagne arr. incl. -3- delig Champagne aperitief € 44,50
-2- proefglazen wijn bij onze kaasselectie € 6,50
Ratafia  € 7,50  
Dessert Champagne € 8,50
Staatl Fachingen water plat/bruis € 4,50  
Koffie of thee met een seizoensfruit taartje € 4,95
Alcohol vrij:
Alcohol vrij aperitief € 5,-
-6-  delig sappen arrangement (€ 5,- per proefglas) € 30,-
Alcohol vrij sap bij kaasselctie € 5,-
Alcohol vrij sap bij dessert € 5,-
Betalingen bij voorkeur via PIN of contant. De kosten voor het gebruik van je Visa of Master creditcard zijn voor eigen rekening (2%) Dineren op rekening is alleen mogelijk in overleg bij exclusieve reserveringen.