In de keuken van Floris

Concept

Een uniek restaurant voor mensen die er voor openstaan zich te laten verrassen en weinig eetbeperkingen hebben. Wij voeren geen menu of wijnkaart en zijn niet geschikt voor de grote, snelle en lastige eter.

In een losse en dynamische sfeer kunt u een hele avond genieten van verfijnde en uitgesproken gerechten, vergezeld door champagne van kleinschalige en natuurlijke producenten, exclusief d.m.v. eigen import. Patron cuisinier Floris Versluijs en zijn team hebben een spannend en gevarieerd menu voor u samengesteld van -10-  gerechten met als enige keuze een passend champagne- (ook als BOB verkrijgbaar) of alcoholvrij sap arrangement. 

Eet jij geen vlees, of wil je volledig vegetarisch bij ons dineren dan ben je meer dan welkom. Met andere voorkeuren kunnen wij geen rekening houden. Bij vroegtijdig overleg is anticiperen op serieuze allergieën, of geloofs gebruiken mogelijk, sporenvrij kunnen wij niet garanderen.

 

Na ontvangst op een vast tijdstip, het champagne aperitief en de amuse wordt iedere 25 minuten het te volgen gerecht en begeleidende drank aan tafel toegelicht door chefs en sommelier. De bereiding van de gerechten voltrekt zich in de volledig open keuken te midden van de gasten , zodat je het gehele proces op de voet kunt volgen.

"Structuur is van groot belang in mijn gerechten, voelen met de mond gaat nog een stap verder dan proeven op zich. Koken is meer dan kunst, ieder gerecht dat mijn keuken verlaat bevat eetmotie. Stel je open om dit op jouw eigen manier te kunnen ervaren!"

In de keuken van Floris is bij uitstek geschikt voor uw private lunches en dinings t/m 42 personen. Maak jouw persoonlijke wensen bekend, wij bieden je graag een voorstel op maat.

 

-10-  gangen menu:  
 Woensdagen* € 75,- p.p.
Donderdagen€ 79,- p.p.
Vrijdagen* € 84,- p.p.
Zaterdagen
* € 89,- p.p.
Vegetarisch dagelijks
* € 79,- p.p.
                                       * Met uitzondering van special events
                                         

Champagne:
BOB-glas Champagne € 5,50
Proef-glas Champagne € 7,50
Glas Champagne € 12,-
-3- delig Champagne aperitief € 15,95
-6- delig Champagne arr. incl. -3- delig Champagne aperitief € 59,-
-6- delig BOB Champagne arr. incl. -3- delig Champagne aperitief € 44,50
-2- proefglazen wijn bij onze kaasselectie € 6,50
Dessert wijn € 4,50
Staatl Fachingen water plat/bruis € 4,50  
Koffie of thee met een seizoensfruit taart € 4,95
Alcohol vrij:
Alcohol vrij aperitief € 4,50
-7-  delig sappen arrangement (€ 3,75 per proefglas) € 26,25
-9- delig sappen arrangement (€ 3,75 per proefglas incl. 2 sappen bij de kaas) € 30,-
Betalingen bij voorkeur via PIN of contant. De kosten voor het gebruik van je Visa of Master creditcard zijn voor eigen rekening (2%) Dineren op rekening is alleen mogelijk in overleg bij exclusieve reserveringen.