In de keuken van Floris

Concept

Een uniek restaurant voor mensen die er voor open staan zich te laten verrassen en weinig eetbeperkingen hebben. Wij voeren geen menu of wijnkaart en zijn niet geschikt voor de grote, snelle en lastige eter.

In een losse en dynamische sfeer kunt u een hele avond genieten van verfijnde en spannende gerechten, bijgestaan door gewaagde wijnen en andere dranken uit de gehele wereld. Patron cuisinier Floris Versluijs en zijn team hebben reeds een gevarieerd menu voor u samengesteld van negen gerechten met naar keuze een passend wijn-, champagne- of alcohol vrij sap arrangement. 

Na ontvangst op een vast tijdstip, het aperitief en de amuse wordt iedere 25 minuten het te volgen gerecht en begeleidende drank aan tafel toegelicht.

De bereiding van de gerechten voltrekt zich in de volledig open keuken te midden van de gasten , zodat je het gehele proces op de voet kunt volgen. Eet jij geen vlees, of wil je volledig vegetarisch bij ons dineren dan ben je meer dan welkom. Met andere voorkeuren en fobieën kunnen wij geen rekenig houden. Bij vroegtijdig overleg is anticiperen op serieuze allergieën mogelijk, sporen vrij kunnen wij niet garanderen.

"Structuur is van groot belang in mijn gerechten, voelen met de mond gaat nog een stap verder dan proeven op zich. Koken is meer dan kunst, ieder gerecht dat mijn keuken verlaat bevat eetmotie. Stel je open om dit op je eigen manier te kunnen ervaren!"

 In de keuken van Floris is bij uitstek geschikt voor uw private lunches en dinings t/m 46 personen. Maak jouw persoonlijke wensen bekend, wij bieden je graag een voorstel op maat.

Menu selectie

-8-  gangen menu (excl. kaasselectie) €  70,-
-9-  gangen menu  (incl. kaasselectie)  € 79,-
-8- gangen vegetarisch menu (excl. kaasselectie) € 60,-
-9- gangen vegetarisch menu (incl. kaasselectie) € 69,-

Dranken selectie

-7-  delig wijn of sappen arrangement (€ 3,25 per proefglas excl. 2 kaas wijnen) €  22,75
-9-  delig wijn of sappen arrangement (€ 3,25 per proefglas incl. 2 kaas wijnen)  € 26,00
-6- delig Champagne arr. (€ 6,95 per proefglas) incl. Champagne aperitief  € 55,-
Glas Champagne € 10,95  Champagne proeverij € 15,95
Staatl Fachingen water plat/bruis € 4,95  Koffie of thee met 3 friandises € 4,95
Betalingen bij voorkeur via PIN of contant. De kosten voor het gebruik van je Visa of Master creditcard zijn voor eigen rekening (2%)Dineren op rekening is alleen mogelijk in overleg bij exclusieve reserveringen.