In de keuken van Floris

“Niet meer normaal" In de keuken van Floris

Niet alleen de zaak heeft een Covid-19 face-lift ondergaan maar ook het concept van In de keuken van Floris word aangepast aan deze crisis. Om mij heen hoor ik veel geluiden als: Meerdere shifts in tijdblokken, terug naar de basis, vereenvoudiging en laagdrempeliger. Zoals gebruikelijk kies ik voor een andere route namelijk: opschakelen, kwaliteit  upgraden, verder onderscheiden en specialiseren.

Kortom nog meer focus.

In de keuken van Floris exclusief (Corona beperkt)

Wil je van een besloten lunch of diner genieten op een van onze openings of sluitingsdagen? Maak je wensen bekend en mail naar info@indekeukenvanfloris.nl wij bieden je graag een voorstel op maat.

Last minute reservering

Bel voor een last minute reservering op de dag zelf vanaf 12:00 op woensdag t/m zaterdag 0641886666.

 

Allergieën en Uitzonderingen op ons menu?!

Eet jij geen vlees, of wil je volledig vegetarisch bij ons dineren dan ben je meer dan welkom. Met andere voorkeuren en fobieën kunnen wij geen rekenig houden. Bij vroegtijdig overleg is anticiperen op serieuze allergieën mogelijk, sporen vrij kunnen wij niet garanderen.

Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van kracht. (Aan het annuleren van een reservering kunnen kosten verbonden zijn.)

ONLINE RESERVEREN

Uw gegevens


Aantal personen


Datum en vaste aanvangstijd van reservering


 


Opmerkingen of allergieënEen van onze specialiteiten is altijd al Champagne geweest en onze BubbelBrunches worden bejubeld en geroemd. Hier serveren wij Champagnes van kleine, natuurlijke producenten en eigen import maakt dat exclusief. Het bezoeken van- en het directe contact met de producenten is een grote meerwaarde voor de kennis, ervaring en details. De wijn-spijs combinatie is hier altijd al een focus geweest en met Champagne-spijs combinaties kunnen we ons nog verder onderscheiden en specialiseren. Daarnaast is mijn huidige voorraad verzilveren in deze tijden van crisis een must. Momenteel zijn we maar met maximaal de helft van het aantal gasten open van "normaal", maar wel met de volle personeels kosten en vaste lasten. Ik heb de gehele crew inmiddels drie maanden in dienst gehad zonder omzet.

VASTE AANVANGSTIJDEN

Telefonisch contact

Vaste aanvangstijden:
woensdag tot en met vrijdag:
tussen 19.00 en 19.15 uur
(deur geopend vanaf 18:45)

zaterdag:
tussen 18.30 en 18.45 uur
(deur geopend vanaf 18:15)

Bezig met laden...