Wauw, wat is het toch geweldig om deel uit te mogen maken van het Wijnbloggers team. Er komen zoveel fantastische dingen op mijn pad. Neem nou afgelopen dinsdag. Gewoon een normale dinsdag zou je denken. Niet dus. Ik zat te lunchen samen met een zeer professioneel Champagne gezelschap in een fantastisch restaurant in Rotterdam. De lunch liet ons kennis maken met de meest vernieuwende feitjes omtrent de champagne wereld. Onder het genot van een heerlijke lunch werden er ook champagnes gedronken (uiteraard!).
We kennen allemaal het gevoel van opkomende ‘honger’ wanneer je vroeger in de keuken zat te wachten tot je moeder klaar was met eten. Vol verwondering bekeek ik nauwkeurig alle handelingen en met de seconde kreeg ik meer zin in het gerecht wat zij aan het bereiden was. Dit gevoel van bewondering had ik ook in het restaurant: In de keuken van Floris. Je zit letterlijk in Floris Versluijs zijn keuken. Ik vond het een unieke formule die bij mij erg goed aansloeg. Je ruikt en ziet het eten dat vol liefde wordt klaargemaakt te midden van het restaurant. Iedere gang kende ook een bijpassende champagne die zorgvuldig door sommelier Wilfred Roth werd toegelicht. Ik denk dat jullie alles nieuwsgierig zijn naar de gerechten en champagnes hè.. Zie hier waar wij van genoten hebben. Niet jaloers zijn, oké een beetje is wel op zijn plaats.