In de keuken van Floris

“Niet meer normaal" Haal me-nu af Uit de keuken van Floris!

De weder oplaaing van het Covid-19 virus, de gevreesde tweede golf, is een feit. Hier hebben wij ons maximaal ingezet om zo veilig mogelijk open te kunnen zijn, maar onze tweede lockdown is helaas de realiteit. Tijdens deze periode kies ik voor een andere aanpak. Ons volledige -9- gangen menu is af te halen Uit de keuken van Floris voor € 79,- p.p. Onze aandacht vestigen wij liever op de inhoud van de gerechten in plaats van op de logistiek van het bezorgen.
 

Onze vrijheden en contacten worden verder beperkt en we zullen de komende periode weer vaker thuis zijn. De dagen en avonden samen thuis worden weer langer, en de lontjes hier en daar korter. Graag wil ik jullie thuis een avond verwennen met de smaakervaring die je van ons gewend bent. Plan in je eigen bubbel een avond voor een diner Uit de keuken van Floris. Make je up, kleed je feestelijk aan en dek een mooie tafel. Zo verliezen jullie in ieder geval niet het contact met elkaar, je zintuigen en smaakpapillen. Vanaf 16 oktober presenteren wij op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17:30 en 19:30 uur een -9- gangen afhaal menu zonder concessies, voorkeuren en/ of allergieën voor € 79,- p.p. De afwerking van onze gerechten doe je thuis zelf, met onze instructies snel en eenvoudig.
 

Hier vind je een sneak preview van ons wisselende haal me-nu af van dit moment:
 

 

Per avond zijn er slechts 20 menu's beschikbaar. Reserveren en aanbetalen is noodzakelijk evenals het afhalen in tijdslots van 10 minuten. De verpakkingen zijn duurzaam net zo als onze producten en Champagnes. Helaas is het op deze wijze niet mogelijk om per gerecht een champagne pairing te verzorgen, maar hier vind je onze aanbevelingen ter begeleiding van het menu.

 

Respecteer a.u.b. de aankomst tijd je tijdsslot en de standaard restricties bij afhalen. Kom alleen, met de auto draag een mondkapje, ontsmet je handen en houd 1,5 meter afstand. Alleen samen krijgen we Covid-19 weer onder controle.

ONLINE RESERVEREN

Uw gegevens


Aantal personen


Datum en aanvangstijd van afhalen


 


Opmerkingen of allergieënVASTE AANVANGSTIJDEN

Telefonisch contact

Afhaaltijden:

Vrijdag t/m Zondag 
tussen 17:30 en 19:30
in tijdslot van 10 min.

Bezig met laden...