In de keuken van Floris

“Niet(s) meer normaal! 
Haal me-nu af "het beste alternatief" Uit de keuken van Floris
-10- gangen genieten, thuis nog slechts 5 minuten werk!


Het ziet er naar uit dat de Covid-19 restricties en beperkingen i.i.g. ook het eerste halve jaar van 2021 domineren. Vanzelf sprekend is ons haal me-nu af nog wel zonder concessies. Momenteel is dit de enige mogelijkheid om jullie toch een avond te laten genieten, van de smaakervaring en eetmotie die je van ons gewend bent. In ons wisselende haal me-nu af vind je nu o.a: oester, rode mul, gerookte paling, Skrei, Oca de Peru en zeeegel, "Vichycoisse", zoete aardappel Koji, daslook kappers, Luwia yoghurt, taco de Comal met maiskip van de houtskool gril, zeeduivel, mossel en "bouillabaisse", gerijpte duif, doperwt en zijn miso,brabarber en aardbei, een kaasselectie van het Kaasatelier,  Mango, Chica Morada en Pandan en als 10e gang de friandises cadeau!

 

"Make je up" kleed je feestelijk aan, dek een mooie tafel, haal me-nu af en geniet samen in je eigen bubble van een avond eetmotie Uit de keuken van Floris!


De minieme afwerking van onze gerechten doe je dezelfde avond zelf thuis, met onze instructies, eenvoudig in 5 minuten. Deze avond verliezen jullie in ieder geval niet het contact met elkaar, je zintuigen en smaakpapillen. Onze aandacht vestigen wij liever op de inhoud van de gerechten in plaats van, op de logistiek van het bezorgen. Dus haal jullie menu hier zelf af, onze verpakkingen, producten en Champagnes zijn grotendeels duurzaam.

 

Champagne voor bij ons Haal me-nu af!?


Champagne-spijs combinatie is ons specialisme, maar bij ons haal me-nu af helaas niet per gerecht af te stemmen. Alle dranken staan hier gekoeld klaar om mee genomen te worden. Hieronder vind je een aantal van Wilfred zijn aanbevelingen, zodat je ter begeleiding van de gerechten zelf een fles of twee naar jullie smaak kan uitzoeken. Ook ons alcohol vrije sappen arrangement is verkrijgbaar bij ons haal me-nu af!! Bekijk de sneak preview van ons wisselende haal me-nu af: 
 Op vrij en zaterdagen zijn er slechts 20 menu's beschikbaar zonder consessies, voorkeuren en allergieën.  Geen vlees is bij ons haal me-nu af de enige mogelijke uitzondering. Afhalen op vrij- en zaterdagen In de keuken van Floris tussen 17:30 en 19:30 in tijds blokken van 10 minuten. Kom op tijd, alleen, met de auto, draag een mondkapje, ontsmet je handen bij binnenkomst  en houd afstand.

Alleen samen krijgen we covid-19 weer onder controle. 

ONLINE RESERVEREN

Uw gegevens


Aantal personen


Datum en aanvangstijd van afhalen


 


Opmerkingen of allergieënVASTE AANVANGSTIJDEN

Telefonisch contact

Afhaaltijden:

Diner Vrij- en Zaterdagen  tussen 17:30 en 19:30
Kom aub op tijd in jouw gereserveerde tijdslot van 10 min.

Bezig met laden...